Tuesday, October 26, 2010

tobine

Eestis kaies siis sain endale tove kallale ja ei taha see mitte ara minna. Jube peavalu, haal on taitsa ara ja muidu ebameeldiv olla. Tristan on onneks terve, ainult vaikene nohu.
Eile kaisime arstil ja sain endale antibiootikumid mida veel votma hakanud ei ole, lootsin, et saab niisama ule aga paistab siiski, et mitte. Arstid on muidugi "super" siin maal. Oudne!
Muidu oleme vahepeal kodused ja tobised olnud. Korra kaisime poodides kolamas ja shoppamas. Tulemuseks mulle 2 paari saapaid ja 1 paar kingi ja Tristanile 7 pikkade varrukatega sarki ning muud vajalikku pudi-padi. Tegelikult peaks kuni palgapaevani uldse mitte raha kulutama aga see tundub usna keeruline.
Tana pidin toole tagasi minema aga kuna hommikul oli haal taiesti kadunud ja endiselt vaga halb olla ei hakanud minema ja helistasin, et olen haige. Natuke ebameedliv oli muidugi ennast esimesel paeval haigeks helistada aga mis teha. Tristani viisin hommikul ikka lasteaeda ja tulin ise koju magama :) Magasin kella kolmeni nagu kott ja kui ules arkasin oli kohe palju parem olla. Tristanil oli lasteaias jallegi vaga tore paev ja ei mingit jonni ega midagi .Isegi joi formula piima terve pudeli!!! Muu soogi osas ei ole temaga muret! soob koike ja rohkem :) Kui talle jargi laksin oli ta vaga onnelik ja ei jonninud uldse vaid muudkui kallistas ja musitas mind.
Viimasel ajal meeldib talle ennast pusti upitada, mitte nii polvili vaid kohe taitsa pusti ja see tuleb tal ka usna hasti valja. Seda utles ka kasvataja jalle, et ta oli paevlabi tegelenud enda pusti upitamisega :) Istuma pidi ka korralikult ilma toeta ja umber kukkumiseta. Kodus ta kull istub aga kukub uhtelugu umber, sest tal on koguaeg millegi poole upitada vaja ja tasakaal ei ole veel hea. Kuigi lasteaias ei paista tal tasakaalu probleeme olevat mis on vaga huvitav.
Viimane uus asi on Tristanil muusika rutmis pea liigutamine :) Reedel kui poodides kolasime mangis kaubanduskeskuses muusika ja jarsku vaatan, et poja itsitab ja liigutab pead muusika rutmis, see oli nii lahe. Utlesin Princele et vaata mis poja teeb, ta ka ei suutnud naeru pidada ja tristan sai sellest aga hoogu juurde ja hakkas jarjest hoogsamalt peaga vehkima ;)
Vaga armas vaatepilt!
Tana oli ta pikast lasteaia paevast nii vasinud, et laks voodisse juba kell 7.

1 comment:

kaldrekatrin said...

Tristan on ikka eriti usin, kui juba ennast püsti ajab. Vaata, et sa siis jäädvustad ka ;)