Friday, October 01, 2010

5 kuune Tristan ja meie tegemised

Tristan on nuudseks siis juba 5 kuune ja 2 nadalane. Hasti vahva ja tubli tegelane. A no eks muidugi koik arvavad oma lastest nii :) Magamisega on endiselt head lood. Nuud kuna Tristan alustas lasteaeda peame natuke varem arkama. See on meile molemale muidugi usna raske ja seeparast oleme paar paeva takso votnud, et oigeks ajaks kohale jouda (praegu peame kella 10 minema). Lasteaed on see nii pool tundi jalutada. Tristanil ei paista emmeta olemise vastu midagi olevat :). Esimesed 2 paeva oli tosine ja muudkui vaatles kahtlustavalt ringi aga tana juba tundis kasvataja ara ja jai minust naeratades maha. Nutnud ei ole ta vaidetavalt lasteaias veel kordagi, natuke onnetu oli olnud esimesel paeval kui tal mahet vahetati aga see olevat koik. Kasvatajad muudkui kiidavad! Mul kohe taitsa imelik, et kuidas siis nii, et kohe nii hea, et millegi ule kurta ei ole :) Mind nahes on ta muidugi jalle hasti roomus ja kukub mu nina hammustama (see on tema viis musitada :)) Kodus on ta ka endiselt roomsameelne ja veedab usna palju aega oma mangumatil, no muidugi mina voi issi peame siis ikka ka seal olema. Kui alguses ei oskanud Prince Tristaniga suurt midagi peale hakata siis nuudseks neil selline lahe suhe valja kujunenud, et neid saab kahekesi jatta ilma umingi probleemita. Kui Princel vaba paev on siis vahest laheb pojaga linnapeale kolama. Oues (linnas jne) kaimine meeldib Tiristanile muidugi vaga ja seda eelistab ta kodus olemisele iga kell. Vankrit ei oleks pidanud talle uldse ostma, sest kasutust leiab see vaga vahe, suurema osa ajast peame teda kohukotis ringi kandma.
Rinnapiimast voorutamine on muidugi oodatust keerulisem. Ei taha ta seda pulbripiima uldse proovidagi. Vaikselt harjutame teda muu toiduga. Banaan ja ouna riisi buree on hitid aga muu ei maitse veel nii hasti a no kull jouab. Soomine on muidugi eriti tore, terve kook on tais platserdatud, temast raakimata. Korvad on ka sooki tais! Vann on muidugi endiselt lemmik.

Muidu uldiselt laheb aeg kiirelt koguaeg ja varsti lahengi juba poole kohaga toole. Otsime endiselt uut kodu ja see votab usna palju aega, sest tahame leid sellist kuhu pikaks ajaks pidama jaaks ja mis oleks ikka selline ilus ja hingelahedane. Siiamaani ei ole veel midagi leidnud.Prince otsustas ootamatult nadala vabaks votta ja selle aja meiega veeta ja nii me kondame mooda ilma ringi ja veedame koos toredasti aega. Laupaeval ja reedel kaisime linnapeal shoppamas ja priiduga lounal ja puhapaeval Hampton courtis ja ohtul india restoranis sest Magda arvas, et curry soomine aitaks tal sunnitust esile kutsuda. Hampton courtis oli hasti tore ja ilus, kahju ainult, et ilmaga ei vedanud. Peaks kunagi uuesti minema kui ilm ilusam on. See nadalavahetus tuleks kodusem veeta!

2 comments:

kaldrekatrin said...

Nii armsad pildid. Kaarel ei tundnud Tristanit kohe äragi, Kadri-Liis küll :) Aga kas see aitas siis Magdat?

crazyfrogalex said...

kuule aitas vist kull :)